Obavijest roditeljima - izdavanje mišljenja o psihofizičkom stanju djeteta

Poštovani roditelji,

za potrebe postupka utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u prvi razred osnovne škole, a prema Pravilniku o postupku utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta, učenika te sastavu stručnog povjerenstva (Narodne novine, 67/14, 63/20), potrebne dokumente možete preuzeti od odgojitelja Vašeg djeteta u navedenim terminima:

 

Mišljenje o psihofizičkom stanju djeteta – za djecu uključenu u posebne programe za djecu s teškoćama u razvoju – 13.2.2023.

Potvrdu o pohađanju vrtića i mišljenje o psihofizičkom stanju djeteta – za djecu čiji roditelji traže prijevremeni polazak u školu – 20.3.2023.


 

Važna napomena: Roditelji koji traže prijevremeni upis djeteta u školu trebaju podnijeti pisani zahtjev za izdavanje potvrda i mišljenja do 10.2.2023.

Ukoliko škola, nakon provedenog postupka utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta, traži mišljenje stručnog tima vrtića za dijete polaznika redovitog programa, roditelji trebaju podnijeti pisani zahtjev za izdavanje potvrda i mišljenja.

Radi izdavanja odgovarajuće potvrde od strane Dječjeg vrtića More, molimo Vas da ispunjeni obrazac zahtjeva za izdavanje potvrda i mišljenja e-mailom pošaljete na e-mail adresu Dječjeg vrtića More: more@rivrtici.hr

 

stručni djelatnici Dječjeg vrtića More