Obavijesti

Obavijest roditeljima

Poštovani roditelji,

sukladno članku 5. stavku 3. Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor (“Narodne novine“ broj 116/99, 109/00, 53/03, 69/03, 167/03, 44/06, 19/07, 20/09, 145/10, 24/11, 93/11, 120/11,  19/15, 66/15, 104/15, 98/19) dan provedbe izbora je neradni dan. Slijedom navedenog, u srijedu 17. travnja 2024. godine Dječji vrtić More (svi njegovi Podcentri predškolskog odgoja) neće raditi.

Srdačan pozdrav,

DV More

_______________________________________________________________________________________________

Poziv na sudjelovanje u akciji "Mladi protiv gladi"JEDNO DIJETE JEDAN PROIZVOD - Akcija Franjevačkog savjetodavnog reda i Frame za potrebite riječke obitelji, korisnike Socijalne samo posluge "Kruh sv. Elizabete"

Letak možete pogledati ovdje.

_______________________________________________________________________________________________________________

Aktualno

Pozivamo sve roditelje čija djeca su pedagoške 2022./23. godine prvi put upisana u Dječji vrtić More (podcentre Bulevard, Delfin, Đurđice, Kvarner i Vidrice) kao i roditelje čija djeca mijenjaju program i/ili odgojitelje unutar vrtića More ( na roditeljski sastanak koji će se održati 31.8. 2022. godine u 17 sati u prostorijama vrtića u koji je dijete upisano.

 

 

                                                                                                              Ravnateljica i stručni tim DV More

_________________________________________________________________________________________________________________

Važna obavijest za roditelje

 

Poštovani roditelji,

 

Odlukom o uvjetima i načinu sufinanciranja djelatnosti dadilja („Službene novine Grada Rijeke“, broj 15/21; u daljnjem tekstu: Odluka),  propisani su uvjeti, način i postupak te kriteriji za ostvarivanje prava na sufinanciranje djelatnosti dadilja iz Proračuna Grada Rijeke.

Sukladno članku 5. stavku 1. podstavku 3. Odluke to pravo se ostvaruje kada dijete nakon provedenog upisnog postupka u tekućoj pedagoškoj godini, radi ograničenih smještajnih kapaciteta ili nemogućnosti upisa zbog starosne dobi djeteta nije upisano u nijednu predškolsku ustanovu koja djeluje na području grada Rijeke, a koja je uvrštena u Plan mreže dječjih vrtića na području grada Rijeke („Službene novine Grada Rijeke“ broj 15/18, 4/19,13/19, 20/19 i 12/21).

Radi izdavanja odgovarajuće potvrde od strane Dječjeg vrtića More, molimo Vas da ispunjeni obrazac zahtjeva za izdavanje potvrda i mišljenja e-mailom pošaljete na e-mail adresu Dječjeg vrtića More: more@rivrtici.hr

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Preporuke za sve odgojno-obrazovne ustanove od predškoslkog uzrasta do vsokog obrazovanja, uključujući učeničke i studentske domove od 8. travnja 2022. godine

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021./2022.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Obavijest roditeljima o radu Dječjeg vrtića More

u slučaju održavanja najavljenog štrajka

 

Dragi roditelji,

povodom najave štrajka, 15. veljače 2022. održan je sastanak na kojem su Štrajkaški odbor, Upravno vijeće i Ravnateljica zajednički donijeli Zaključak vezano uz organizaciju rada u vrijeme najavljenog štrajka. U vrijeme štrajka Dječji vrtić More nastavlja s provođenjem djelatnosti sukladno Pravilima o nužnim poslovima koji se ne smiju prekidati za vrijeme štrajka i donesenim Zaključkom.

Roditelji imaju pravo neometano koristiti usluge vrtića u vrijeme štrajka i dovesti dijete u Podcentar predškolskog odgoja koji inače pohađa. Sva će djeca biti zbrinuta na odgovarajući način, uz osiguranje smještaja, njege, prehrane, zdravstvene zaštite i druge skrbi. Odgojitelji koji su u štrajku neće provoditi odgojno-obrazovni rad.

Hvala Vam na razumijevanju!

Dječji vrtić More

____________________________________________________________________________

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021./2022.

Arhiva

Zaključak Gradonačelnika Grada Rijeke od 27. listopada 2020. godine, a u vezi s plaćanjem mjesečne cijene

Upute vezane za COVID-19 od 1. rujna 2020. godine

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova u pedagoškoj 2020./2021. godini.

Upute vezane za COVID-19 od 20. srpnja 2020. godine

Anketa- Iskaz interesa za pohađanjem vrtića u ljetnim mjesecima

Obavijest o sudjelovanju roditelja-korisnika usluga dječjeg vrtića u mjesečnoj cijeni usluge nakon ukidanja mjera zaštite za suzbijanje epidemije COVID-19

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova

Zaključak o izmjeni zaključka Gradonačelnika Grada Rijeke od 5. svibnja 2020. godine

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja

Obavijest - mišljenja za djecu školske obveznike

Obavijest - računi za mjesec ožujak

Upis djece u jaslice/vrtić za pedagošku 2020./2021. godinu

Zaključak Gradonačelnika Grada Rijeke o obračunu mjesečne cijene usluga

Obavijest roditeljima - organizacija rada DV More

Smjernice roditeljima obzirom na situaciju s korona virusom

Obavijest roditeljima - organizacija rada DV More

Važna obavijest roditeljima - organizacija rada DV More

Obavijest roditeljima - privremeno obustavljanje rada Dječjeg vrtića More