PPO Kvarner

Kalvarija 1/1, Rijeka

T. +385 51 332 988

kvarnerppo@rivrtici.hr

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

01.12.2023.

iFest

iFest ili Festival stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama i osoba s invaliditetom ove godine broji 21. godišnjicu. Ideja festivala je pokazati da i djeca s teškoćama te osobe s invaliditetom imaju jednake mogućnosti i sposobnosti za sudjelovanje u raznim životnim poljima. Obilježio se 1. prosinca u prostorima HKD-a prigodnim programima. I ove godine naša su posebna skupina „Kapljice“ i inkluzivna skupina „Srdašca“ sudjelovali sa svojom izvedbom. Naš su vrtić predstavljali pjesmicom „Dobar dan“ uz prigodnu koreografiju te rasplesali publiku i zaradili veliki aplauz.

  

_______________________________________________________________________________________________________________________

08.06.2023.

Papirnata Fiumanka

Trg 128. brigade Hrvatske vojske prekrile su papirnate jedrilice i brodovi koje su izradile vrijedne male ruke vrtićaraca i osnovnoškolaca povodom četvrte Papirnate Fiumanke. Nešto više od 160 djece prezentiralo je svoje radove, papirnate brodiće s pozitivnim i lijepim porukama, koje su izradili u svojim vrtićima i školama.

Manifestaciji prisustvovala su i djeca iz PPO Kvarnera u pratnji odgajateljica, stručnih suradnika i ravnateljice.

Kako im je bilo možete pogledati i pročitati ovdje.