PPO Đurđice

Marohnićeva 12, Rijeka

T. +385 51 431 875

djurdjiceppo@rivrtici.hr

______________________________________________________________________________________________________________________

19.04.2023.

Hobotnice na zborovanju

Združeni zbor Gimnazije Andrije Mohorovičića Rijeka te Prve riječke hrvatske gimnazije uz profesoricu Helgu Dukarić Dangubić i Dječji vrtić More –  PPO Đurđice, skupina Hobotnice uz odgojiteljice, ostvarili su suradnju i partnerstvo na međunarodnom e-Twinning projektu „Evergreen“. Djeca iz dječjeg vrtića pratila su županijsko natjecanje na kojem je nastupio zbor Gimnazije Andrije Mohorovičića Rijeka te Prve riječke hrvatske gimnazije te su nakon natjecanja podijelili pozornicu i spontano zapjevali pjesmicu "Kad si sretan".

Kako im je bilo, možete pogledati na linku.

_________________________________________________________________________________________________________________________

05.04.2023.

Posjet gimnastičkoj dvorani

U sklopu sportskog programa djeca iz skupine "Brodići" i "Pingvini" posjetili su gimnastičku dvoranu na Belvederu. Cilj posjete bio je doživljaj gimnastičke dvorane i vježbanje u realnim uvjetima. 

Uz vodstvo trenera djeca su se upoznala sa gimnastičkim spravama (greda, karike, odskočna daska…) te vježbala kroz organizirani poligon prepreka. 

    

   

_____________________________________________________________________________________________________________________________

20.03.2023.

Sportske igre povodom Dana očeva

Povodom Dana očeva odgojiteljice sportske skupine "Brodići" u suradnji s kineziologinjom organizirale su sportske igre za djecu i očeve. 

Očevi, stričevi i starija braća okušali su se jedno poslijepodne u satu tjelesnog vježbanja i natjecateljskim igrama u paru u dvorani vrtića Đurđice.

Po završetku sportskih igara svim sudionicima dodijeljene su medalje za uspješno sudjelovanje.