21. Festival znanosti

U organizaciji Udruge Zlatni rez Rijeka i suorganizaciji Sveučilišta u Rijeci, Prirodoslovnog muzeja Rijeka, Gradske knjižnice Rijeka, Udruge za razvoj visokoga školstva Universitas, Zaklade Sveučilišta u Rijeci, održat će se, u Rijeci 21. FESTIVAL ZNANOSTI, i to od 24. do 29. travnja 2023. godine.

Tema ovogodišnjeg Festivala je PRIRODA I DRUŠTVO. I u 21. Festivalu planira se organizirati niz atraktivnih sadržaja (javna popularna predavanja, radionice za osnovne i srednje škole, znanstveni kafići, tribine, izložbe, predstave), koje će znanost pokušati prikazati na popularan, veseo i svima razumljiv način. Sve informacije kao i cjelokupni program možete pronaći na mrežnim stranicama www.festivalznanosti.uniri.hr.

Ove godine Festival znanosti će se po drugi put odvijati u Dječjoj kući Rijeka (znanstvene radionice za djecu, javna predavanja i znanstveni kafići za građane).

Svečano otvorenje Festivala znanosti 2023. održat će se u Dječjoj kući u ponedjeljak, 24. travnja 2023.  u 11:00 sati.

Na sljedećim poveznici možete pogledati Program aktivnosti za predškolce te učenike i učitelje osnovnih škola, Letak te Opis radionica.