News

11.11 2019.
Posjetila je hrvatska reprezentativka u alpskom skijanju, perspektivna hrvatska skijašica i jedna od najboljih mlađih juniorki na svijetu, Ida Štimac. Upoznala je djecu programa "Igrom do sporta" sa alpskim skijanjem i opremom potrebnom za natjecateljsko skijanje. Djeca su bila vrlo zainteresirana za prezentirano te su imala mogućnost isprobati opremu uz "vođenu fantaziju" skijanja kroz poligon. Oprostili smo se uz pjesmu i ples te joj poželjeli puno uspjeha u daljnjoj karijeri.   
07.11 2019.
Svjetski dan štednje obilježava se svake godine potkraj listopada u spomen na Prvi međunarodni kongres štedioničara održan 1924. u Milanu. 31.10.2019. djeca u godini pred polazak u školu iz mješovitih skupina 1 i 3 PPO-a Delfin, posjetila su Erste banku.
07.11 2019.
Skupine Školjkice i Ribice posjetile su Popovićev mlin u Delnicama, najstariji električni mlin na području Hrvatske koji je očuvan u svom izvornom obliku. Što sve treba učiniti da od žitarica nastane brašno i kako umijesiti tijesto za kruh djeca su zorno doživjela sudjelujući u cijelom procesu od zrna do kruha.
28.10 2019.
Istraživači šumske čarolije Dječjeg vrtića More doživjeli su čaroliju jeseni u dvodnevnom posjetu Staroj Sušici. U šumi nas je dočekalo bablje ljeto, predivna netaknuta priroda, čarobne jesenske boje, mirisi i zvukovi šume u jesen, lišće koje pada s grana i šušti pod našim nožicama. Naše je samo bilo prepustiti se i uživati svim čulima. Nakon pješačenja i istraživanja šumskih puteva zadržali smo se na proplanku gdje smo svi zajedno izgradili i opremili kućicu od prirodnih materijala i počastili se toplim kiflicama. Igra i uživanje bez kraja začinili smo plesom u pidžamama i spavanjem u...
28.10 2019.
Skupina Hobotnice iz PPO-a Đurđice bila je u posjeti Filozofskom fakultetu u Rijeci. Posjet je organiziran od strane pročelnice doc. dr. sc. Sarah Czerny, majke dječaka Thomasa iz skupine. Djeca su imala prilike upoznati različite prostore, poslušati koncert na klaviru te promotriti knjižnicu. U vrtić su se vratila puna doživljaja.  
28.10 2019.
Djeca vrtićkih skupina PPO-a Đurđice za svoju izletničku destinaciju odabrali su Feštinsko kraljevstvo. Širina prostora pozvala je djecu na istraživanje, trčanje, kotrljanje po padini. Promatrali su domaće životinje te ih nahranili. Penjanjem na vidikovac imali su mogućnost promatrati prostor iz drugačije perspektive. Bundeve različitih veličina i oblika poslužile se za preskakivanje, kotrljanje, pa i za odmor. Natjecala su se u sakupljanju krumpira, oraha i loptica. Sve u svemu, aktivno i zanimljivo provedeno vrijeme.
23.10 2019.
Poštovani roditelji, ovim putem Vas obavještavamo da se djeca jasličkih skupina  PPO-a Vidrice, koja su zbog radova boravila u vrtiću Kvarner, vraćaju u PPO Vidrice u ponedjeljak, 04. studenoga 2019. godine. Zahvaljujemo na Vašem dosadašnjem razumijevanju. DV More
17.10 2019.
Prvih 10 dana mjeseca listopada sve četiri skupine podcentra Delfin bavile su se stvaranjem pravilnog odnosa prema životinjama, a naročito kućnim ljubimcima. Tim smo povodom u petak, 4. listopada, na Dan životinja u sve četiri skupine organizirali igrovnu situaciju Veterinarske ambulante. U organizaciji i realizaciji istih pomogli su nam jedna baka i osam roditelja. Tijekom svih 10 dana prikupljali smo dehidriranu i konzerviranu hranu za kućne ljubimce, te stare prekrivače i deke, koje su preuzeli djelatnici Društva za zaštitu životinja za potrebe azila za napuštene životinje. Nadamo se da...
15.10 2019.
Djeca uključena u sportski program dan su provela u prirodnom ambijentu Stare Sušice. Prirodna igraonica omogućila je radost integriranog učenja. Osim hodanja, trčanja i nestrukturirane igre djeca su imala priliku istraživati svim osjetilima, prelaziti prirodne prepreke i doživjeti jesen u punom sjaju.      
09.10 2019.
Poštovani roditelji, zbog sigurnosti djece, od 15. listopada 2019. godine, svi naši vrtići će se zaključavati u periodu od 9,00 do 12,00 sati te od 13,00 do 14,30 sati. DV More

Pages