News

31.03 2021.
Dječji vrtić More sudjeluje u projektu Sigurnije škole i vrtići Hrvatskog crvenog križa. Cilj projekta je poboljšati znanja i ojačati kompetencije djece i odgojitelja za teme pripreme za izvanredne situacije. U projekt su uključeni svi podcentri Dječjeg vrtića More. Po završenim aktivnostima projekta svaki podcentar ostvaruje pravno na oznaku „Sigurna škola/vrtić“. Podcentar Delfin i podcentar Vidrice su ostvarili pravo na oznaku „Sigurna škola/vrtić“.                                
05.02 2021.
Europski projekt Kazališni dani za najmlađe – Small Size Days   posvećen je izvedbama, radionicama i ostalim aktivnostima za djecu od 0 do 6 godina starosti koje okupljaju one najmlađe, njihove obitelji i odgajatelje kako bi prepoznali važnost umjetnosti i njeno značenje u našim životima, od rođenja pa sve do starosti. U DV More, PPO Đurđice, 29.01.2021. su u suradnji s Teatrom Puna kuća održane tri online radionice s djecom. Prva radionica DRVCE održana je u mješovitoj vrtićkoj Skupini Račići, a vodila ju je likovna...
06.01 2021.
Poštovani roditelji i djelatnici DV More, vjerujemo kako su mnoge naše misli i lijepe želje ovih dana usmjerene na Baniju i ljude kojima je razoran potres promijenio život u trenu. Svatko od nas je spreman i željan pomoći na bilo koji način i već se uključio ili to planira učiniti na različite načine – davanjem novčane ili materijalne pomoći, sudjelovanjem u akcijama prikupljanja na sabirnim mjestima mjesnih odbora, Crvenog križa i sl. U akciji Vrtići za vrtiće DV More se povezuje s dječjim vrtićima u Glini, Petrinji i Sisku sa željom da dostavi pomoć u skladu s konkretnim...
27.12 2020.
Obavještavamo roditelje da od ponedjeljka 28.12.2020. djeca vrtića Bulevard više neće boraviti u vrtiću Đurđice nego se vraćaju u vrtić Bulevard. 
23.12 2020.
U Program predškole prijavljuju se djeca koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja i obrazovanja, a rođena su do 31. ožujka 2015. godine. Djeca pripadnici romske nacionalne manjine i djeca kojima hrvatski jezik nije materinski jezik, a čiji roditelji žele dijete upisati u prvi razred osnovne škole po propisima kojima se uređuje odgoj i obrazovanje u osnovnoj školi, mogu se uključiti u Program predškole i dvije godine prije polaska u osnovnu školu. Više informacija pogledajte ovdje.

Pages