News

06.01 2021.
Poštovani roditelji i djelatnici DV More, vjerujemo kako su mnoge naše misli i lijepe želje ovih dana usmjerene na Baniju i ljude kojima je razoran potres promijenio život u trenu. Svatko od nas je spreman i željan pomoći na bilo koji način i već se uključio ili to planira učiniti na različite načine – davanjem novčane ili materijalne pomoći, sudjelovanjem u akcijama prikupljanja na sabirnim mjestima mjesnih odbora, Crvenog križa i sl. U akciji Vrtići za vrtiće DV More se povezuje s dječjim vrtićima u Glini, Petrinji i Sisku sa željom da dostavi pomoć u skladu s konkretnim...
27.12 2020.
Obavještavamo roditelje da od ponedjeljka 28.12.2020. djeca vrtića Bulevard više neće boraviti u vrtiću Đurđice nego se vraćaju u vrtić Bulevard. 
23.12 2020.
U Program predškole prijavljuju se djeca koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja i obrazovanja, a rođena su do 31. ožujka 2015. godine. Djeca pripadnici romske nacionalne manjine i djeca kojima hrvatski jezik nije materinski jezik, a čiji roditelji žele dijete upisati u prvi razred osnovne škole po propisima kojima se uređuje odgoj i obrazovanje u osnovnoj školi, mogu se uključiti u Program predškole i dvije godine prije polaska u osnovnu školu. Više informacija pogledajte ovdje.
12.11 2020.
Djeca iz vrtića Delfin sudjelovala su na županijskoj likovnoj manifestaciji "LUMS-Likovnom umjetnošću mijenjamo svijet" koja se ove godine odvija od 9. do 13. studenog 2020. u prilagođenoj online formi. Županijsko povjerenstvo odabralo je nakvalitetnije likovne radove te dodijelilo diplome i pohvale za sve dobne skupine. U kategoriji predškolskog uzrasta priznjanja su dobili sljedeći polaznici vrtića Delfin: 1. Lea Kantarević, pohvala (mentor Željka Jerneić Kraljić, odgojiteljica), 2. Istok Zola Urban, pohvala (mentor Anamarija Simčić Paulić, odgojiteljica), 3. Ines Lipovac, diploma (mentor...
12.11 2020.
Sedam kilometara duga šetnja parkom prirode Učka omogućila je djeci obilje zanimljivih aktivnosti u prirodi. Potraga za likovnim blagom motivirala je djecu na aktivno uključivanje u aktivnosti orijentacije u prostoru uz pomoć karte i oznaka, te traženja orijentacijskih objekata uz pomoć dalekozora. Uz ovu zanimljivu aktivnost bilo je puno prilika za opuštanje i maštovitu igru prirodnim materijalima.  

Pages