News

28.10 2020.
Djeca, roditelji i odgojitelji vrtića Đurđice sudjelovali su u akciji Društva za zaštitu životinja. Prikupili su hranu i deke za životinje i time pokazali svoju humanost. Hvala svim uključenim u akciju u ime onih koji ne mogu riječima zahvaliti, ali cijene ljudsku dobrotu.  
27.10 2020.
Djeca skupine Hobotnice iz PPO Đurđice u kojem se provodi integrirani glazbeni program, bili su na izletu "Jesen u šumi". Doživljaj jeseni u šumi provukli smo kroz glazbene aktivnosti osluškivanja, stvaranja zvukova i pjevanja.
27.10 2020.
Zbog znatnog povećanja novooboljelih osoba korona virusom, svim liječnicima primarne zdravstvene zaštite i epidemiolozima, Hrvatski zavod za javno zdravstvo poslao je dopis s uputama o prevladavanju poteškoća nastalih radi nesrazmjernog broja oboljelih i njihovih kontakata u odnosu na broj zdravstvenih radnika koji rade na praćenju kontakata oboljelih. Navedenim je uputama preporučeno da uprava dječjeg vrtića pomogne liječniku/epidemiologu u kontaktiranju roditelja djece koja su bila izložena infekciji.  Više o svemu navedenom pročitajte u sljedećim prilozima:...
21.10 2020.
Iako je potpuno uređenje i službeno otvorenje Parka lovora na Kantridi još daleko, nestrpljivi polaznici programa "Odgoj za održivi razvoj", u pratnji Jasmine, Matee, Radmile i Ljiljane već danas su zavirili u budući park. Samim ulaskom u šumu osjetili smo miris lovora, dodirom smo istraživali koru drva, a hodajući osluškivali šum lišća. U potrazi za  plodovima jeseni naišli smo na sitan otpad kojeg smo pokupili sa šumskog puta i spremili u vrećice za smeće. 
13.10 2020.
Na 18. Festivalu znanosti sudjelovala su djeca skupine Hobotnice iz Đurđica prezentacijom projekta.
13.10 2020.
U suradnji s Art kinom organizirali smo kino projekciju u dvorani vrtića Đurđice. Na kino projekciji sudjelovala su djeca vrtićkih odgojnih skupina. Projekcija je organizirana sukladno epidemiološkim mjerama. Stručni suradnici i odgojitelji su se posebno potrudili da dočaraju doživljaj kina i djeci omoguće uživanje u predivnom dječjem filmu.
13.10 2020.
Djeca skupine Pužići iz vrtića Vidrice iskoristila su sunčan dan za obilježavanja Dječjeg tjedna boravkom na otvorenom. Oslikali su stepenice porukama koje pozivaju na uvažavanje prava djece, a nakon toga se zabavljali u omiljenom parku.
05.10 2020.
Povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite životinja, u sjedištu Primorsko-goranske županije predstavljena je slikovnica „Izgubljeni Flegi“, namijenjena djeci od 3 do 7 godina, autorice Sandre Medice i ilustratorice Nine Kovačič. Više o slikovnici možete pročiati na sljedećem linku: https://radio.hrt.hr/clanak/izgubljeni-flegi-slikovnica-koja-potice-svijest-o-brizi-za-zivotinje/245804/    
02.10 2020.
Polaznici PPO-a Vidrice obilježili su Svjetski dan zaštite životinja.    
01.10 2020.
Djeca i odgojiteljice iz skupine obogaćene programom Održivi razvoj, iz DV More, podcentar Kvarner, Svjetski dan zaštite životinja obilježili su prikupljanjem potrepština za azil za pse Društva za zaštitu životinja Rijeka. U suradnji s roditeljima, tijekom ove dobrotvorne akcije  prikupili smo dvadesetak deka i hranu za pse. Nadamo se da smo ovom gestom uspjeli razveseliti male njuškice te potaknuti i druge da se uključe.    

Pages