Obavijest o prvom sastanku za roditelje novoupisane djece

Poštovani roditelji novoupisane djece u pedagošku godinu 2020./2021.,

prvi roditeljski sastanak održat će se prema najavi u ponedjeljak, 31.8.2020. godine u 17 sati, u vrtiću u koji je Vaše dijete upisano, u izmijenjenim okolnostima obzirom na preporuke HZJZ.

Molimo da na sastanak dođe samo jedan roditelj, bez djeteta. Obavezno je nošenje zaštitne maske. Na sastanku ćete dobiti sve potrebne upute vezane za polazak djeteta u jaslice/vrtić. Dogovorit ćete s odgojiteljima Vašeg djeteta postupnost prilagodbe, kao i način postupanja u odnosu na epidemiološke mjere. Više o prilagodbi djece na boravak u vrtiću pročitajte ovdje. Na sastanku ćete dobiti dva primjerka ugovora koja kod kuće možete pročitati, a jedan primjerak ispunjenog i potpisanog ugovora vratit ćete odgojiteljima pri prvom dolasku djeteta u vrtić. Upis potvrđujete potpisom ugovora te uplatom akontacijske uplatnice (beskamatni predujam). Rok: 10.9.2020.

U ovom neizvjesnom, izazovnom razdoblju zajednički moramo voditi brigu o zdravlju i sigurnosti.  Molimo Vas za  razumijevanje postojeće organizacije te odgovorno poštivanje preporuka.

Ravnateljica DV More želi Vašoj djeci i Vama puno zdravlja, uspjeha i strpljenja u pohađanju Dječjeg vrtića More, mnogo radosnih trenutaka te da svi zajedno na kraju pedagoške godine budemo sretni i ponosni!