18. Olimpijski festival dječjih vrtića Primorsko-goranske županije

U organizaciji Zajednice sportova PGŽ i Dječjeg vrtića Pahuljica – Rab u subotu, 18. svibnja 2019. godine na igralištu Blato nogometnog kluba Rab održao se 18. Olimpijski festival dječjih vrtića Primorsko-goranske županije. Pokrovitelji su bili HOO, Primorsko-goranska županija i Grad Rab, dok je glavni sponzor bila Ina d.d.. Festival je okupio četiristotinjak predškolaca iz 11 dječjih vrtića sa područja Primorsko-goranske županije koji su se nadmetali u trčanju na 50m, štafeti 4x25m, bacanju loptice iz mjesta u dalj, skoku u dalj s mjesta, u malom nogometu i potezanju konopa.

Na istom su sudjelovala djeca polaznici Dječjeg vrtića kao predstavnici dječjih vrtića Grada Rijeke (Dječji vrtić Rijeka, Dječji vrtić Sušak i Dječji vrtić More) i to iz PPO-a Kvarner, PPO-a Đurđice te PPO-a Bulevard.

Ukupni pobjednici su djeca iz Dječjih vrtića Grada Rijeke , dok je drugo mjesto pripalo DV Opatija, a trećeplasirani je bio DV Vladimir Nazor – Kastav

Dječji vrtić More ovim putem zahvaljuje svoj djeci polaznicima što su sudjelovali na 18. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Primorsko-goranske županije te im čestitamo na ostvarenom uspjehu.

Dječji vrtić More